Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend ons reusachtig magazijn en herstelplaats in Herentals binnen en laat u bijstaan met deskundig advies.


Contact 0475 / 39 20 09

De depannage van bestelwagens en transport 

Het ideale transport voor elk voortuig tot 23.000 kilo

Wil u een bedrijf vinden voor transport en depannage van bestelwagens in Herentals? Dan bent u bij De Bridge aan het juiste adres. Zij zijn uitgerust met de juiste voertuigen om het vervoeren van uw mobilhome of bestelwagen zonder zorgen te laten verlopen. Hebt u een ongeval gehad? Of staat u in panne? Neem dan contact op met deze gespecialiseerde garage. Zij staan steeds voor u klaar. 

Eerste hulp bij pech onderweg

Een mobilhome of camper geeft u de vrijheid om te reizen maar op sommige momenten kan het moeilijk zijn om uw mobilhome te verplaatsen. U hebt uw camper net gekocht maar er zijn nog geen nummerplaten beschikbaar, de verzekering is nog niet in orde of u staat in panne? Dit zijn situaties die zich kunnen voordoen. Dat is vervelend, maar gelukkig is De Bridge in Herentals de redder in nood die u op dat moment nodig heeft. U kan op deze professionele garage rekenen voor het transport en de depannage van bestelwagens en mobilhomes. 

Tot 23.000 kilogram

Vanuit de garage in Herentals komt onze chauffeur, naar de plaats van uw mobilhome of bestelwagen om het transport uit te voeren. De depannagewagen is volledig uitgerust om campers en camionettes tot maar liefst 23.000 kilogram op te laden. De hoogte is verstelbaar om de meest diverse modellen op te pikken.

Zij regelen voor u een veilig transport in binnen- en buitenland naar het adres dat u wenst. De landsgrenzen houden hen bovendien niet tegen. Zo deden zij reeds geslaagde transporten vanuit Spanje, Nederland, Italië, Duitsland en Frankrijk. Bel De Bridge voor een snelle en vakkundige depannage en transport. 

Andere diensten

Buiten de depannagedienst heeft De Bridge nog veel meer te bieden. Zo kan u hier terecht voor onderdelen van bestelwagens en mobilhomes om uw eigen voertuigen te herstellen. Wilt u dit toch liever uit handen geven? Wenst u het herstellen van bestelwagens en mobilhomes uit te laten voeren door professionele techniekers? Ook dan kan u deze werken toevertrouwen aan het team van De Bridge. Ook voor tweedehandsmobilhomes en -camionettes loopt u best even langs in de garage in Herentals. Hebt u nog vragen? Contacteer hen dan gerust. Zij maken graag tijd voor u om u bij te staan met professioneel advies!