Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend ons reusachtig magazijn en herstelplaats in Herentals binnen en laat u bijstaan met deskundig advies.


Contact 0475 / 39 20 09

Tweedehands Voertuigen

Zoekt u prima tweedehandsvoertuigen in Herentals? Maak dan beslist kennis met De Bridge, een garage met een uitstekende reputatie in occasie campers en bestelwagens. Droomt u er al langer van om met een mobilhome door uw favoriete vakantiebestemmingen te trekken? Of heeft u meer laadruimte nodig dan u nu heeft met uw auto of bestelwagen? Koop dan een tweedehandsvoertuig in onze garage in Herentals.

Stevige kwaliteitsgarantie

De Bridge beschikt over een gevarieerd gamma aan tweedehands mobilhomes en bestelwagens die perfect aan uw wensen zullen voldoen. U kan bij ons terecht voor verschillende merken al zijn wij gespecialiseerd in Fiat, Peugeot, Renault, Opel, Citroen, Nissan, Mercedes en Iveco. Bij ieder voertuig dat verkocht wordt, bieden wij een stevige kwaliteitsgarantie.

Beste materialen

Alle campers en bestelwagens worden in onze garage in Herentals nagekeken en hersteld als het nodig is. Als specialist in onderdelen voor mobilhomes en bestelwagens, voorziet De Bridge de voertuigen eveneens van de beste materialen. Ieder voertuig wordt klaargezet voor de technische keuring zodat u gerust de baan op kan. Breng ons vandaag nog een bezoekje in Herentals. Wij geven u graag deskundig advies voor een geslaagde aankoop.

Contact opnemen

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook het herstellen en reviseren van uw voertuig aan ons overlaten? Vraag zeker meer informatie hierover. De Bridge heeft ook een eigen dienst depannage en transport, waarop u bij pech of ongeval steevast een beroep kan doen.

peugeot boxer lengte 4 hoogte 2

peugeot boxer maxi uitvoering 2.0bluehdi 163pk euro 6 lengte 4 hoogte 2 3ton trekvermogen 64.345km bouwjaar 05/2017 airco,camera,cruisecontrol,... onderhoud,nieuwe distributie, 4 nieuwe banden continentals net gehad btw voertuig,word gekeurd voor verkoop en met garantie

€ 15.500,00
incl 21% BTW

Iveco daily euro 5 dubbelcabine

Dubbel cabine 7persoons 2,3jtd euro 5 6 versnellingen dubbele band achteraan Trekhaak 3500kg Mtm 3500kg btw voertuig Net nieuwe remschijven/blokken rondom,onderhoud en distributie set gehad Word gekeurd voor verkoop.

€ 14.500,00
incl 21% BTW

Verkoopswagen/foodtruck/ijswagen

Opgebouwd op een lage vloer en maxi chassis geïsoleerde wagen met aparte koeling binnen
ideaal voor bijvoorbeeld aan de linkerzijde een val(deur) in te maken en er een verkoopwagen,marktwagen,foodtruck,ijswagen,... van te maken.

€ 0,00
incl 21% BTW