Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend ons reusachtig magazijn en herstelplaats in Herentals binnen en laat u bijstaan met deskundig advies.


Contact 0475 / 39 20 09

Bestel hier uw onderdelen voor bestelwagens 

Kwaliteit gegarandeerd

Bent u op zoek naar onderdelen voor bestelwagens in Herentals? Is uw wagen of mobilhome defect en hebt u wisselstukken nodig? Ga dan zeker eens langs bij De Bridge, al jarenlang bekend als leverancier van tweedehands en nieuwe onderdelen voor uw voertuig. Hier kiest u voor een goede klantenservice, kwaliteit en een vlotte levering zodat u meteen uit de nood wordt geholpen. 

Onderdelen op voorraad

De Bridge heeft materialen van de meest uiteenlopende merken in voorraad liggen. Daarom bent u als klant ook verzekerd van een snelle bediening en wordt u op een vlotte manier verder geholpen. U hoeft geen dagen te wachten op het vervangstuk dat u nodig heeft en kan meteen aan de slag met het herstellen van bestelwagens, mobilhomes of personenauto’s. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in onderdelen van merken als Fiat, Peugeot, Citroen, Renault en Iveco. 

Tweedehandsonderdelen

De stock wordt regelmatig aangevuld met nieuwe onderdelen tot materialen die terug gaan tot de jaren ’80. De tweedehandsonderdelen zijn helemaal nagekeken zodat kwaliteit steeds verzekerd kan worden. Enkel onderdelen die zich in perfecte staat bevinden, komen in de voorraad terecht. Op die manier vindt u hier onderdelen voor bestelwagens, mobilhomes en auto’s van elke leeftijd en elk model. 

Particulieren en professionals

De Bridge in Herentals levert onderdelen voor mobilhomes, bestelwagens en auto’s aan zowel particulieren als handelaren, merkdealers en garages. Voor alles wat kan verslijten aan een voertuig hebben zij een vervangstuk in huis. Het kan zelfs gemonteerd worden in de eigen garage. Zo kan u voor de depannage van bestelwagens of het herstellen van mobilhomes ook beroep doen op de professionele techniekers. 

Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend deze professionele zaak in Herentals binnen en laat u bijstaan met deskundig totaaladvies.