Onze diensten

ONDERDELEN

ONDERDELEN

Op zoek naar onderdelen voor bestelwagens of mobilhomes? Is uw wagen of mobilhome defect en hebt u wisselstukken nodig? Ga dan zeker eens langs bij De Bridge, al jarenlang bekend als leverancier van tweedehands en nieuwe onderdelen voor uw voertuig.
VERHUUR MOBILEHOMES

VERHUUR MOBILEHOMES

De verhuur van diverse mobilehomes waaronder diverse uitvoeringen buscampers in 2 en 4 persoons tevens zijn er een intergraal en semi intergraal voorhanden. neem even contact op voor de beschikbaarheis en prijzen.
TWEEDEHANDSVOERTUIGEN

TWEEDEHANDSVOERTUIGEN

Zoekt u prima tweedehandsvoertuigen in Herentals? Maak dan beslist kennis met De Bridge, een garage met een uitstekende reputatie in occasie campers en bestelwagens.
DEPANNAGE & TRANSPORT

DEPANNAGE & TRANSPORT

Depannage en transport van bestelwagens of mobilhomes? De Bridge is uitgerust met de juiste voertuigen om het vervoeren van uw mobilhome of bestelwagen zonder zorgen te laten verlopen.
WERKPLAATS

WERKPLAATS

Bent u op zoek naar een garage om uw voertuig te onderhouden, herstellen en reviseren? Doe dan zeker beroep op de expertise en technische vaardigheden van het professionele team van De Bridge. Deze garage is alle werkdagen open voor montages, onderhoud en het herstellen van mobilhomes in Herentals.

Herstellen van bestelwagens en mobilhomes in Herentals - De Bridge 

Reparaties, depannages of transporten kennen geen geheimen voor deze garagist!

Bent u op zoek naar een garagist voor het herstellen van uw bestelwagen in Herentals? Zoekt u een verdeler van tweedehandsmobilhomes? Is uw voertuig defect en zoekt u onderdelen voor bestelwagens? Kom dan zeker eens langs De Bridge, een sterke speler op de markt met een goede reputatie over alles wat met voertuigen te maken heeft. 

Opgericht in 2006 

Dit dynamisch familiebedrijf werd opgericht in 2006 door Karel Slegers, samen met zijn partner Kathleen Pouillon en zonen Glen en Stef Slegers.Een klein team zorgt voor de depannages en transport. Met bijna 45 jaar ervaring in de autosector weten zij snel welk onderdeel u nodig heeft om uw camionette of camper weer vlot te laten rijden. Zij staan dan ook steeds voor u klaar met de knowhow en een uitgebreide stock aan kwalitatieve materialen, zowel nieuw als tweedehands, om u snel weer met de wagen op de baan te krijgen. Een doorgedreven technische knowhow en klantvriendelijke service zijn voor hen een absolute “must”. Als klant bent u dus verzekerd van goed uitgevoerde werken, met de beste materialen op de markt en gericht advies. 

Betrouwbare partner

De Bridge in Herentals heeft niet alleen het ruimste aanbod onderdelen voor bestelwagens en mobilhomes, maar is bovendien de perfecte garagist om versnellingsbakken te reviseren en motoren te herstellen. Deze garage staat steeds tot uw dienst voor nazicht en reparaties aan uw voertuig. Het herstellen van bestelwagens en het herstellen van mobilhomes is dan ook een van de vele specialiteiten van deze betrouwbare partner. Voor ieder probleem trachten zij een oplossing te bieden, aangepast aan de specifieke noden van de klant. Zo ook voor depannage en transport. Staat u in panne of moet uw mobilhome verplaatst worden? Reken dan op deze betrouwbare depannagedienst. 

Hebt u nog vragen? Of wil u graag een afspraak maken voor herstellen of reviseren? Neem dan zeker contact op. Of bezoek vandaag nog de zaak in Herentals tijdens uw zoektocht naar tweedehandsmobilhomes of -bestelwagens.


Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook het herstellen en reviseren van uw voertuig aan ons overlaten? Vraag zeker meer informatie hierover. De Bridge heeft ook een eigen dienst depannage en transport, waarop u bij pech of ongeval steevast een beroep kan doen.

Contact