Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend ons reusachtig magazijn en herstelplaats in Herentals binnen en laat u bijstaan met deskundig advies.


Contact 0475 / 39 20 09

Het reviseren en herstellen van mobilhomes en bestelwagens 

Uw specialist in kleine en grote reparaties!

Bent u op zoek naar een garage om uw voertuig te onderhouden, herstellen en reviseren? Doe dan zeker beroep op de expertise en technische vaardigheden van het professionele team van De Bridge. Deze garage is alle werkdagen open voor montages, onderhoud en het herstellen van mobilhomes in Herentals

Herstellingen door professionele technici

Is uw voertuig defect? Hebt u onderdelen van bestelwagens en mobilhomes aangekocht uit de stock van De Bridge? Dan hoeft u de wisselstukken die u in deze zaak in Herentals kocht niet zelf te monteren wanneer u geen garagist bent. Met de technische knowhow en klantvriendelijke service helpen de professionele techniekers u graag verder met het herstellen van mobilhomes of bestelwagens. Koppelingen, schokdempers, remschijven, laswerken, … alles wat kan verslijten aan uw voertuig kunnen zij in de goed uitgeruste werkplaats vervangen. De grote stock en ervaren garagisten zorgen ervoor dat u snel gesteld bent en weer de baan op kan. 

Kleine herstellingen zonder afspraak

Voor nazicht en grote herstellingen maakt u best een afspraak, zo kan u vlot worden verder geholpen zonder lange wachttijden. Vele herstellingen kunnen natuurlijk wel direct gebeuren zonder afspraak. Voor kleine werkjes hebben zij in Herentals altijd een garagist klaarstaan om u meteen verder te helpen. Zo is het herstellen van bestelwagens kinderspel en in een mum van tijd geklaard. 

Het uitgebreide dienstenpakket dat De Bridge aanbiedt voor de herstellingen van uw voertuig omvat: 

  • Onderhoud en herstellingen van alle mobilhomes en bestelwagens
  • Gediplomeerde airco-service
  • Diagnose en herstellingen van storingen
  • Testen van commonrail verstuivers/injectors met de Bosch-testbank
  • Verwijderen van vastzittende verstuivers van de 2.3 en 3.0 sofim
  • Verwijderen van vastzittende verstuivers van de 2.0dci en 2.3 dci (Renault/Opel/Nissan)
  • Laswerken van bestelwagens, campers en marktwagens
  • Plaatsen van gebruikte en nieuwe banden
  • Grondige revisie van uw versnellingsbak 

Prijzen voor herstellingen

Als u dit wenst, geven zij u voor de herstelling een prijsofferte zodat u op de hoogte bent van de kosten. Ook de prijzen van een nieuwe distributiekit voor uw mobilhome of bestelwagen kunnen hoog oplopen. Hierbij enkele vaste prijzen die door De Bridge in Herentals worden gehanteerd: 

Prijzen voor herstellingen

Fiat Ducato 2.3 Multijet 06+ 110/120/130/150/180
395 euro incl. BTW
Fiat Ducato 2.5d/2.5 TD 1982-1990 en 1990-1994
399 euro incl. BTW
Fiat Ducato 2.3 Jtd/2.5tdi/2.8 tdi/idtD 1994-2001
395 euro incl. BTW
Fiat Ducato 2.8 hdi/ JTD 2000-2006
350 euro incl. BTW
Renault Master/Opel movano 2.5 dci
370 euro incl. BTW
Renault Master/Opel movano 2.8 tdi
395 euro incl. BTW
Citroën C25/Peugeot j5 2.5d/td
320 euro incl. BTW
Fiat Ducato 2.3 JTD 2002-2006
395 euro incl. BTW

Bij het vervangen van de distributieriem worden ook de spanners, spanrollen en geleiderollen vervangen. Op aanvraag of indien nodig ook de waterpomp.  Multiriem (accessoireriem) mee vervangen zonder airco kost 35 euro. Met airco en twee multiriemen kosten samen 65 euro. 

Contact

Wil u graag bijkomende info? Hebt u interesse in tweedehandsmobilhomes of -bestelwagens? Neem dan beslist contact op voor een antwoord op al uw vragen!